top of page

AWAKEN YOUR INTUITIVE HEALER

 A powerful spiritual upgrade to help you get in touch with your own intuitive healing power and your spirit guides

FIND YOUR POWER

Susanne and Torunn will lead you through a powerful spiritual upgrade and help you get in touch with your own intuitive healing power and your spirit guides. During the course, you will get an introduction to healing and healing methods, intuition, spirit guides, aura, and the chakra system. In each session, you will receive a live healing from Susanne specifically channeled for and adapted to the participants of the course. At the end of all sessions, a question and answer session will be held.

DATES 2024

(Online course on Zoom)

13 feb @ 19.00 - 21.00 EST

20 feb @ 19.00 - 21.00 EST

5 mar @ 19.00 - 21.00 EST

12 mar @ 19.00 - 21.00 EST

COURSE LANGUAGE

Norwegian

PRICE

5990 NOK

Untitled design (1)_edited.png

HEALING
AND HEALING METHODS

Untitled design (1)_edited.png

SPIRIT GUIDES OG CONTACT

Untitled design (1)_edited.png

INTUITION AND HOW TO STRENGTHEN IT

Untitled design (1)_edited.png

THE CHAKRA
SYSTEM AND OPTIMIZATION

Untitled design (1)_edited.png

LIVE HEALINGS WITH SUSANNE

Untitled design (1)_edited.png

THE AURA FIELDS AND THEIR MEANING 

SUSANNE
ERTSLAND ASKVIK

Healer Susanne is a well-known intuitive healer and clairvoyant, certified by the Norwegian Healer's Association.

 

She has a natural ability to transfer messages and energy that can promote a person's growth and healing process.

 

As a healer, Susanne can help remove blockages and imbalances so that you can become more in balance with yourself. Susanne has had full waiting lists ever since she started working full-time as a healer in 2009. This is a unique opportunity to receive guidance and healing from her.

  • Instagram
  • Facebook
BILDE-14_edited.jpg

TORUNN
ANTHONSEN

Torunn Anthonsen is a renowned healer and medium, certified by the Norwegian Healing Society, and  a comity member of DNH´s ethics council. Torunn is a  Master Teacher at Lisa William´s International School of Spiritual Development. ​In 2018, Torunn established The Healing School, where she educate students on how to develop their own healing abilities.

 

Torunn believes that everyone is born with an ability to heal, and is passionate about helping people tap into and strengthen these abilities. 

 

Since 2014 Torunn has contributed to a number of scientific studies on the effects of healing.

  • Instagram
  • Facebook
torunn_edited.jpg
Kvinner Holding Hands

ALL PARTICIPANTS WILL BE GIVEN ACCESS TO A PRIVATE FACEBOOK GROUP WITH A VIBRANT AND SUPPORTIVE COMMUNITY OF "LIKE-MINDED PEOPLE" FROM THE COURSE.

Marthe Elise Dahle
00:53
Anne Kirsten
00:51
Hanne Grønvold
01:40
52935419_576943776144146_943774271082070016_n.jpg

Silje E. V. Aase

Wow, dette var kurset som sørget for at mye løsnet, både i takt med eget påfyll fra Susanne sine kanaliseringer, men også i takt med opplevelser, erfaringer og faktisk effekt fra healingen.  Jeg vil si at alle kan heale. Men det handler mye om å tro på seg selv og sin egen kraft. Og selve healingkraften. Og ikke minst være åpen for sine egne evner.  Jeg er en healer, en strålende stolt en.

image0.jpeg

Hanne Grønvold

Kurset «vekk din intuitive healer» med Susanne og Torunn har gitt meg mer enn jeg kunne forvente meg. Jeg føler meg så begavet med alt jeg har lært og opplevd under disse ukene. Reisen min videre kjennes ut til å bli lettere og tryggere med disse verktøyene i verktøykassen. Dette kurset har gitt meg enormt med tillit. Jeg føler meg stødigere, klokere, kjærlighetsfylt og oppgradert på en måte som er ubeskrivelig! Jeg sitter igjen med stor takknemlighet til Susanne og Torunn for at de har viet sin tid og energi og satt sammen ett kurs for at jeg skal få mulighet utvikle meg videre som healer og spirituelt. Tusen, tusen takk!

Jeg er så takknemlig»

E595FBB2-C240-476D-B01C-9BFD735282B6.jpeg

Silje Tveiten

November 2022 deltok jeg på "vekk din intuitive healer" med Susanne og Torunn. Det var en fantastisk opplevelse ifra begynnelse til slutt. De har åpnet nye rom inni meg og jeg har blitt bedre kjent med meg selv. Jeg er tryggere i min kraft og alle cellene mine forstår at jeg er verdifull. Jeg har følt meg sett og ivaretatt gjennom hele kurset.

Det har vært en fantastisk opplevelse!

unnamed.jpeg

Stefanie Breen

Først vil jeg takke for et fantastisk kurs og felleskap. Det har vært lærerikt og inspirerende fra ende til annen. Dere besitter så mye kunnskap og visdom og det dere formidler treffer både hjerte og sjel. Det som er spennende og så bra er at dere er så forskjellige så dere treffer på så mange plan. Kurset har gitt meg så mye, både kontakt med min indre kraft, innsikt, en større forståelse, mer kunnskap og så mye inspirasjon. Jeg har fått gode tilbakemeldinger på healingene så langt, og gleder meg til fortsettelsen på denne reisen Takker for alle de magiske healingene dine Susanne, og all gleden du sprer Det samme til Torunn for empatien og mykheten du har som treffer meg på hjerte og sjeleplan Dere er fantastiske begge to, og heldig er jeg som fant dere! Klem stefanie. 

Ivar .jpeg

Ivar Husdal

Livet er fult av tilfeldigheter. At eg skulle havne på kurs i healing med Susanne og Torunn er er ikke tilfeldig.  Alt gir meining. Har nå fullført kurset,  Vekk din intuitive healer. For en reise. Jeg har fått god veiledning, Fantastiske øvelser og ikke minst Susanne sine guidet healinger.  Torunn har guidet meg i Sitting in power,kontakte guidene våre, hvordan vi kan se aura. Og ikke minst, sende fjernhealing.   Kommer ikke nærmer magi en dette. Dette er et kurs jeg kan anbefale til Deg som vil bruke denne fine energien.

317842791_1135454673762673_3041223365274924843_n.jpg

Sissel Langørgen

Tusen takk Torunn og Susanne for et fantastisk kurs! Dere formidlet så ekte og godt, at avstanden via skjermen vær nærmest fraværende. Greie øvelser, god forklaring og oppfølging på direkten fungerte superbra. Selv om jeg allerede jobber med energier til daglig, har jeg gjennom dette kurset fått en oppgradering. Å «henge» med likesinnede og lære av de beste setter fart i utviklingen. Jeg gleder meg til resten av reisen i dette hjertevarme fellesskapet.

IMG_20221126_182641_632_copy_949x1425.jpg

Maria Vasquez Fernández

Fra mitt hjerte til deres vakre hjerter. Takk for nydelig VDIH kurs, takknemlig for all kunnskap, varmen deres og selvfølgelig det fine felleskapet Å melde meg på er dedisert det beste jeg har gjort for meg selv,  å komme i kontakt og det å slutte å tvile på mine evner/tegn jeg får. Jeg har vokst å tør å ta mer plass nå! Tusen takk   

Jeg er så glad for at dette ikke er slutten på vår reise og dere vil være min Coach

Screenshot 2022-12-09 at 10.37_edited.jpg

Rita Hoel

Kurset har vært starten på en reise i personlig utvikling. Øvelsene og teknikkene vi har lært har gitt meg innsyn til en ny verden og muligheten for å utvikle meg. Om det er for å hjelpe andre eller meg selv vil tiden vise <3 Har nok vært meningen at jeg skulle ta dette kurset. Har sett flere tegn i lang tid. Hvite fjær, hjerter og tall har vært med meg lenge.  Har til og med malt døra på hytta gul og kjøpt meg gule tursko rett i forkant av dette kurset.

Jeg er jo helt fersk på dette feltet og har ikke kjent eller følt på de store tingene men øvelse gjør mester sies det og jeg gleder meg til fortsettelsen. En kveld, under øvelse på fjernhealing av hunden vår, opplevde jeg en energi jeg aldri har kjent på før og den var magisk. 

Yellow Rose

Linda Bakke

Jeg visste jeg skulle bli med da kurset ble annonsert. Har vært skap alternativ hele mitt voksne liv. Men nå ønsker jeg å ta steget ut. Dette kurset har overgått alle mine forventninger. Ord kan ikke beskrive hva vi som gruppe har opplevd og oppnådd. Jeg har hatt en utvikling jeg ikke trodde var mulig på så kort tid. Susanne og Torunn har tatt oss med på en fantastisk reise inn i en magisk verden. Samtidig som de har coachet oss og veiledet oss hvert steg på veien. Og heldigvis er ikke reisen slutt. Anbefales på det varmeste.

IMG_20221202_071540.jpg

Anette Mellemstrand

Jeg har vært spirituell interessert i mange år, men aldri egentlig sjekket ut om jeg har healerevner selv. Dette kurset har gitt meg verktøy og konkrete øvelser for å finne ut dette. Det var spennende å oppdage at jeg klarte å se aura, kjenne energi i hendene, få kontakt med egne spirituelle guider og faktisk og klare heale andre. Tusen takk Susanne og Torunn for alt dere har lært meg i dette kurset.

bottom of page