top of page
FRE 13 OKT (1).png

Sensitivitet er en kraftig egenskap som kan forvandles til en styrke når den forstås og forvaltes riktig. I dette kurset vil du oppdage hvordan du kan utnytte din sensitivitet for å forbedre livet ditt på viktige områder. Her er noen av hovedtemaene vi vil utforske:

  • Utforsk din sensitivitet: Lær å identifisere og forstå din egen sensitivitet og hvordan den påvirker ditt daglige liv og dine relasjoner.

  • Stressmestring og egenkjærlighet: Få praktiske verktøy og teknikker for å håndtere stress, overstimulering og være god mot deg selv.

  • Mellommenneskelige relasjoner: Oppdag hvordan du kan bruke din sensitivitet til å bygge sunne og dype relasjoner med andre.

  • Selvoppdagelse og personlig vekst: Gjennom guidet meditasjon, refleksjon og øvelser vil du kunne oppnå økt selvinnsikt.

FRE 13 OKT (1).png

Dette kurset er designet for alle som ønsker å utforske og forstå sin egen sensitivitet bedre. Det er åpent for alle aldersgrupper og er relevant for både personlig vekst og profesjonell utvikling.

0016.jpg

Laila Vevik

Laila har 20 års erfaring fra arbeid med barn/ unge og deres familier. Både fra pedagogisk-psykologisk tjeneste og i Familietjenesten, hvor hun fortsatt jobber per i dag. Laila driver også Spiren par- og familieterapi, som holder til på Havblikk Helsesenter. Hun har spesielt hjerte for særlig sensitive barn og unge. «De er en gave til denne verden - dersom de får blomstre».

0016_edited.jpg

Torunn Anthonsen

Torunn er en intuitiv healer og klarsynt medium, og medlem av Det Norske Healerforbund. Torunn har siden 2021 sittet i Fag Etisk Råd i Det Norske Healerforbundet. Torunn har en unik evne til å hjelpe både mennesker og dyr med å fjerne blokkeringer og optimalisere helsen sin. Hun er sertifisert Master Teacher ved Lisa Williams´ "International School of Spiritual Development" og driver "Healing skolen".

Kursspråk: Norsk

Dato/tid: 28. November kl 18:00- 20:00

Pris: 1290 kr

Sted: Zoom

0018_edited.jpg
bottom of page