top of page

Vi har nå gleden av å invitere deg til et utviklende kurs som finner sted i hjertet av Arendal. Her vil du få muligheten til å bygge en dypere forbindelse med andre likesinnede kursdeltakere i en inspirerende og støttende atmosfære.

Har du en drøm om et gjennombrudd i din healing reise og et ønske om å utvikle ditt fulle potensiale som healer? Gjennom en intensiv, men spennende dag vil vi veilede deg på en reise der du dykker ned i mer avanserte healing metoder og aktiverer din indre kraft til nye høyder. Her får du muligheten til å oppleve en serie av kraftfulle øvelser, fra hands-on healing til transehealing og lysspråk. Vi ønsker at du skal erfare ved hjelp av ulike øvelser for å styrke din kraft og koble deg dypere til dine spirituelle guider ved hjelp av vår veiledning.

 

0014 (1)_edited_edited_edited.jpg

Få skreddersydd healing for å kunne komme i dypere kontakt med deg selv og dine evner, samt kraftfulle øvelser du kan bruke i egen praksis.

Dette kurset er perfekt for deg som virkelig ønsker å fordype deg i din spirituelle praksis og utforske nye høyder av dine evner innenfor healing. Du må ha litt basic kunnskap om healing fra før. Enten erfaring fra praktisering av healing, VDIH kurs del 1, VDIH medlemsportal eller et annet grunnkurs i healing. Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset med plasser, ikke gå glipp av denne unike muligheten! Vi gleder oss stort til å treffe deg!

Vekk din intuitive healer II (1).png
Blush Satin Fabric_edited.jpg

DATO: Lørdag 09.11.24 kl 10 - 17

STED: Barbu Scene, Arendal
PRIS:  Earlybird: 5990,- Pris etter 18. juni: 6500,-

 

 Er du VDIH medlem får du 1000kr rabatt på prisen. 
Send en mail til vdihkurs@gmail.com om du ikke har fått rabattkoden din. 

 Du kan bli medlem her. 

Påmeldingen er bindende, men ved fremvisning av legeattest vil en få tilbakebetalt kursavgiften i sin helhet inntil 1 måned før kursstart, 50% 14 dager før kursstart og ingen tilbakebetaling nærmere enn 14 dager før oppstart.


FORBEHOLD
Skulle Torunn eller Susanne bli syk, eller få alvorlig sykdom i nær familie, kan kursdatoer endres.

SUSANNE
ERTSLAND ASKVIK

Healer Susanne er en annerkjent intuitiv healer og klarsynt medium, og medlem av Det Norske Healerforbund.

 

Hun har en naturlig evne til å formilde budskap og overføre energi som kan fremme en persons vekst og helberedelsesprosess. Som healer kan Susanne bidra til å fjerne blokkeringer og ubalanser slik at man kan bli mer i balanse med seg selv.    
 

Susanne har hatt fulle ventelister helt siden hun startet fulltid som healer i 2009. Dette er en unik mulighet til å få veiledning og healing av henne.

  • Instagram
  • Facebook

TORUNN
ANTHONSEN

Torunn Anthonsen er en internasjonal intuitiv healer og klarsynt medium, og medlem av Det Norske Healerforbundet. Torunn har siden 2021 sittet i Fag Etisk Råd i Det Norske Healerforbundet. 

 

Torunn har en unik evne til å hjelpe både mennesker og dyr med å fjerne blokkeringer og optimalisere helsen sin. Hun er sertifisert Master Teacher ved Lisa Williams´ "International School of Spiritual Development". Torunn etablerte "Healing Skolen" i 2018, hvor hun utdanner elever i hvordan de kan utvikle sine egne healing evner. Torunn har siden 2014 bidratt til en rekke vitenskapelige studier om healing.

  • Instagram
  • Facebook
Marthe Elise Dahle
00:53
Anne Kirsten
00:51
Hanne Grønvold
01:40
52935419_576943776144146_943774271082070016_n.jpg

Silje E. V. Aase

Wow, dette var kurset som sørget for at mye løsnet, både i takt med eget påfyll fra Susanne sine kanaliseringer, men også i takt med opplevelser, erfaringer og faktisk effekt fra healingen.  Jeg vil si at alle kan heale. Men det handler mye om å tro på seg selv og sin egen kraft. Og selve healingkraften. Og ikke minst være åpen for sine egne evner.  Jeg er en healer, en strålende stolt en.

image0.jpeg

Hanne Grønvold

Kurset «vekk din intuitive healer» med Susanne og Torunn har gitt meg mer enn jeg kunne forvente meg. Jeg føler meg så begavet med alt jeg har lært og opplevd under disse ukene. Reisen min videre kjennes ut til å bli lettere og tryggere med disse verktøyene i verktøykassen. Dette kurset har gitt meg enormt med tillit. Jeg føler meg stødigere, klokere, kjærlighetsfylt og oppgradert på en måte som er ubeskrivelig! Jeg sitter igjen med stor takknemlighet til Susanne og Torunn for at de har viet sin tid og energi og satt sammen ett kurs for at jeg skal få mulighet utvikle meg videre som healer og spirituelt. Tusen, tusen takk!

Jeg er så takknemlig»

E595FBB2-C240-476D-B01C-9BFD735282B6.jpeg

Silje Tveiten

November 2022 deltok jeg på "vekk din intuitive healer" med Susanne og Torunn. Det var en fantastisk opplevelse ifra begynnelse til slutt. De har åpnet nye rom inni meg og jeg har blitt bedre kjent med meg selv. Jeg er tryggere i min kraft og alle cellene mine forstår at jeg er verdifull. Jeg har følt meg sett og ivaretatt gjennom hele kurset.

Det har vært en fantastisk opplevelse!

unnamed.jpeg

Stefanie Breen

Først vil jeg takke for et fantastisk kurs og felleskap. Det har vært lærerikt og inspirerende fra ende til annen. Dere besitter så mye kunnskap og visdom og det dere formidler treffer både hjerte og sjel. Det som er spennende og så bra er at dere er så forskjellige så dere treffer på så mange plan. Kurset har gitt meg så mye, både kontakt med min indre kraft, innsikt, en større forståelse, mer kunnskap og så mye inspirasjon. Jeg har fått gode tilbakemeldinger på healingene så langt, og gleder meg til fortsettelsen på denne reisen Takker for alle de magiske healingene dine Susanne, og all gleden du sprer Det samme til Torunn for empatien og mykheten du har som treffer meg på hjerte og sjeleplan Dere er fantastiske begge to, og heldig er jeg som fant dere! Klem stefanie. 

Ivar .jpeg

Ivar Husdal

Livet er fult av tilfeldigheter. At eg skulle havne på kurs i healing med Susanne og Torunn er er ikke tilfeldig.  Alt gir meining. Har nå fullført kurset,  Vekk din intuitive healer. For en reise. Jeg har fått god veiledning, Fantastiske øvelser og ikke minst Susanne sine guidet healinger.  Torunn har guidet meg i Sitting in power,kontakte guidene våre, hvordan vi kan se aura. Og ikke minst, sende fjernhealing.   Kommer ikke nærmer magi en dette. Dette er et kurs jeg kan anbefale til Deg som vil bruke denne fine energien.

317842791_1135454673762673_3041223365274924843_n.jpg

Sissel Langørgen

Tusen takk Torunn og Susanne for et fantastisk kurs! Dere formidlet så ekte og godt, at avstanden via skjermen vær nærmest fraværende. Greie øvelser, god forklaring og oppfølging på direkten fungerte superbra. Selv om jeg allerede jobber med energier til daglig, har jeg gjennom dette kurset fått en oppgradering. Å «henge» med likesinnede og lære av de beste setter fart i utviklingen. Jeg gleder meg til resten av reisen i dette hjertevarme fellesskapet.

IMG_20221126_182641_632_copy_949x1425.jpg

Maria Vasquez Fernández

Fra mitt hjerte til deres vakre hjerter. Takk for nydelig VDIH kurs, takknemlig for all kunnskap, varmen deres og selvfølgelig det fine felleskapet Å melde meg på er dedisert det beste jeg har gjort for meg selv,  å komme i kontakt og det å slutte å tvile på mine evner/tegn jeg får. Jeg har vokst å tør å ta mer plass nå! Tusen takk   

Jeg er så glad for at dette ikke er slutten på vår reise og dere vil være min Coach

Screenshot 2022-12-09 at 10.37_edited.jpg

Rita Hoel

Kurset har vært starten på en reise i personlig utvikling. Øvelsene og teknikkene vi har lært har gitt meg innsyn til en ny verden og muligheten for å utvikle meg. Om det er for å hjelpe andre eller meg selv vil tiden vise <3 Har nok vært meningen at jeg skulle ta dette kurset. Har sett flere tegn i lang tid. Hvite fjær, hjerter og tall har vært med meg lenge.  Har til og med malt døra på hytta gul og kjøpt meg gule tursko rett i forkant av dette kurset.

Jeg er jo helt fersk på dette feltet og har ikke kjent eller følt på de store tingene men øvelse gjør mester sies det og jeg gleder meg til fortsettelsen. En kveld, under øvelse på fjernhealing av hunden vår, opplevde jeg en energi jeg aldri har kjent på før og den var magisk. 

Yellow Rose

Linda Bakke

Jeg visste jeg skulle bli med da kurset ble annonsert. Har vært skap alternativ hele mitt voksne liv. Men nå ønsker jeg å ta steget ut. Dette kurset har overgått alle mine forventninger. Ord kan ikke beskrive hva vi som gruppe har opplevd og oppnådd. Jeg har hatt en utvikling jeg ikke trodde var mulig på så kort tid. Susanne og Torunn har tatt oss med på en fantastisk reise inn i en magisk verden. Samtidig som de har coachet oss og veiledet oss hvert steg på veien. Og heldigvis er ikke reisen slutt. Anbefales på det varmeste.

IMG_20221202_071540.jpg

Anette Mellemstrand

Jeg har vært spirituell interessert i mange år, men aldri egentlig sjekket ut om jeg har healerevner selv. Dette kurset har gitt meg verktøy og konkrete øvelser for å finne ut dette. Det var spennende å oppdage at jeg klarte å se aura, kjenne energi i hendene, få kontakt med egne spirituelle guider og faktisk og klare heale andre. Tusen takk Susanne og Torunn for alt dere har lært meg i dette kurset.

bottom of page